logo

 
JOGI NYILATKOZAT
 

A www.wolav.hu weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. A WoLAV Kft. által üzemeltetett weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. Az üzemeltető arra törekedik, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsa. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az üzemeltető mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja!

 
A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább. Az üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.
A WoLAV GAZDABOLT weboldal szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a WoLAV GAZDABOLT weboldalának üzemeltetője nem vállal felelősséget. Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon. A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tarozik felelősséggel.
 
 
Copyright © WoLAV | Főoldalra | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép| Frissítve: '15.01.10.